Spelare att ha koll på inför Fotbolls EM 2020

Fotbolls EM 2020 närmar sig med stormsteg, och alla fotbollsintresserade världen över väntar ivrigt på att se världens bästa fotbollslag tävla om den europeiska mästartiteln. Medan de flesta fokuserar på de stora stjärnspelarna och de stora nationerna, finns det många spelare som har flytt under radarn, men som definitivt bör ha koll på inför turneringen. Här är några av de mest lovande spelarna att ha koll på inför Fotbolls EM 2020.

Ferran Torres – Spanien

Ferran Torres, den unga spanska vingforwarden, har haft en imponerande säsong med Valencia CF och har snabbt blivit en viktig spelare för det spanska landslaget. Med sin snabbhet, teknik och överraskande styrka är han en mardröm för försvarare och har redan visat sin förmåga att göra mål på den högsta nivån. Det råder ingen tvekan om att Ferran Torres kommer att vara en av de mest eftertraktade spelarna under Fotbolls EM 2020.

Mason Mount – England

Mason Mount har haft en fenomenal säsong med Chelsea FC och har snabbt etablerat sig som en viktig spelare för det engelska landslaget. Med sin fantastiska teknik, goda överblick och förmåga att göra mål från distans är han en målsättare som inte kan underskattas. Mason Mount har redan visat sin förmåga att prestera på den stora scenen, och det är säkert att han kommer att göra sig bemärkt under Fotbolls EM 2020.

Nikola Vlasic – Kroatien

Nikola Vlasic har haft en stark säsong med CSKA Moskva och har etablerat sig som en viktig spelare för det kroatiska landslaget. Med sin teknik, skicklighet och förmåga att göra mål från kanten är han en mardröm för försvarare. Nikola Vlasic har redan visat sin förmåga att prestera på den högsta nivån, och det är säkert att han kommer att göra sig bemärkt under Fotbolls EM 2020.

Antoine Griezmann – Frankrike

Antoine Griezmann har varit en nyckelspelare för Frankrike sedan hans landsvinst vid Fotbolls-VM 2018. Med sin kreativitet och skicklighet på planen är han en målrisk spelare som alltid är redo att göra vad som krävs för sitt lag. Griezmann har också bevisat sig som en målskytt på klubbnivå, där han har varit en av Atletico Madrid’s främsta anfallare de senaste säsongerna.

Cristiano Ronaldo – Portugal

Cristiano Ronaldo behöver ingen introduktion. Som en av världens främsta fotbollsspelare har han vunnit allt från Champions League till den portugisiska ligan. Ronaldo är känd för sitt starka självförtroende och sin vilja att alltid vinna, och hans målsättning är att leda Portugal till seger vid Fotbolls EM 2020.

Kevin De Bruyne – Belgien

Kevin De Bruyne är en annan mångsidig spelare som har varit en nyckelspelare för Belgiens landslag de senaste åren. Han är känd för sin kreativitet på planen och har en förmåga att skapa målchanser åt sitt lag. De Bruyne har också haft en framgångsrik karriär på klubbnivå, där han har varit en av Manchester City’s främsta spelare.

Kylian Mbappé – Frankrike

Kylian Mbappé har blivit en av världens mest eftertraktade fotbollsspelare under de senaste åren. Med sin snabbhet och förmåga att göra mål har han visat sig vara en nyckelspelare för Frankrikes landslag. Mbappé har också bevisat sig som en målskytt på klubbnivå, där han har varit en av PSG’s främsta anfallare.

Dessa spelare är bara några av de många talangfulla spelare som kommer att delta vid Fotbolls EM 2020.