betting på EM

Fotbolls-EM 2024 närmar sig med stormsteg, och spänningen är på topp. Kvalspelen är i full gång, och lag från hela Europa kämpar för att säkra en plats i den stora turneringen. Oddsen förändras ständigt, och det är dags att ta en närmare titt på vilka lag som har störst chans att lyckas. Här är en utförlig guide till oddsen och hur du bör tänka när du ska betta på fotbolls-EM.

De Hetaste Favoriterna

England (4.5 gånger pengarna)

England har aldrig vunnit ett Europamästerskap, men optimismen kring Gareth Southgates lag är hög. Med en ung och hungrig trupp, särskilt i anfallspositioner, är England en av de starkaste sidorna i turneringen. De har en sexpoängsledning i sin kvalgrupp och ser ut att säkra sin plats i finalen. Oddsen för att England vinner är 4.5 gånger pengarna, vilket gör dem till en av de hetaste favoriterna.

Frankrike (4.5 gånger pengarna)

Trots den otroliga talangen i laget har Frankrike inte vunnit ett Europamästerskap sedan år 2000. De har dock en felfri kvalkampanj hittills och ser ut att vara en av de stora konkurrenterna i nästa sommars mästerskap. Oddsen för att Frankrike vinner är också 4.5 gånger pengarna.

Andra Starka Konkurrenter

Tyskland (6.5 gånger pengarna)

Som värdland är Tysklands plats i turneringen redan säkrad. Men med en rad förluster och en nyligen sparkad tränare, är det osäkert hur långt de kommer att gå. Oddsen för att Tyskland vinner är 6.5 gånger pengarna, vilket indikerar att de är en stark utmanare men inte en favorit.

Spanien (9 gånger pengarna)

Spanien genomgår en förändringsfas men har en ung och talangfull trupp som kan överraska. De har fortfarande matcher kvar att spela i kvalgruppen och har potential att gå långt i turneringen. Oddsen för att Spanien vinner är 9 gånger pengarna.

Portugal (9 gånger pengarna)

Portugal, med stjärnor som Cristiano Ronaldo, Bruno Fernandes och Bernardo Silva, är en stark utmanare. De har vunnit alla sina kvalmatcher och har ännu inte släppt in något mål. Oddsen för att Portugal vinner är också 9 gånger pengarna.

Mörka Hästar

Övriga Lag (12 gånger pengarna eller högre)

Det finns alltid plats för överraskningar i fotboll, och oddsen för övriga lag startar på 12 gånger pengarna eller högre. Detta inkluderar lag som Belgien, Italien och Nederländerna, som alla har potential att skrälla.

Slutsats och Speltips

EURO 2024 ser ut att bli en av de mest spännande turneringarna på länge, med en perfekt blandning av erfarna lag och unga, lovande talanger. Oddsen är satta, och det är dags att göra dina val. Oavsett om du är en erfaren spelare eller en nybörjare, är detta en turnering du inte vill missa.

Av Kasper E

Kasper E är en passionerad sportjournalist som brinner för fotboll och särskilt Chelsea FC. Han har en stark känsla för journalistik och en förmåga att förmedla spänningen och dramatiken i sporten till sina läsare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *